PROZENT BLOGS

Prozent nu Sumatra Focus partner

21 March 2023

Prozent Consulting is Focus Partner van Sumatra Software! Sumatra ontwikkelt al sinds 1997 innovatieve software, passend bij iedere informatiebehoefte. Sumatra Software is de ultieme aansluiting op Exact Globe en natuurlijk het allernieuwste Exact Globe+. Ik help je om het maximale uit deze software te halen, voor jouw dagelijkse productiviteit en de groei van je onderneming.

Welke data zijn voor jou het belangrijkst? Hoe wil je dit gepresenteerd zien? En op welke momenten? De juiste oplossing is altijd maatwerk en daarom begin ik altijd met het in kaart brengen van jouw informatiebehoefte.

Vervolgens ga ik voor je aan de slag met het bouwen van de juiste real-time rapportages en managementdashboards om die behoefte te vervullen. Het resultaat: overzicht door inzicht op basis van operational intelligence, zodat jij meer tijd overhoudt om je te focussen op je onderneming. Voortaan zie je direct wat jouw aandacht nodig heeft, zodat je effectiever kunt werken en betere beslissingen kunt nemen.

Met mijn ruim 25 jaar ervaring in alle facetten van finance, kijk ik voor jouw onderneming verder dan het optimale benutten van de software. Zo kan ik – indien gewenst – je processen onder de loep nemen en adviseren hoe het (nog) beter kan. Die verbetering voeren we dan samen planmatig door.

Kortom: Prozent Consulting is als Sumatra partner de ideale partner om jouw informatiebehoefte op een persoonlijke en passende manier op te lossen. Dus zit jij met een informatievraagstuk en wil je eens vrijblijvend alle mogelijkheden bespreken? Stuur mij dan een berichtje door te klikken op de button rechts onder in beeld. Tot snel?

 

Jeroen Verhagen

Prozent Consulting

Scroll to Top