OVER ONS

Op dit moment is Prozent Consulting een eenmanszaak en dat zou op termijn zo maar eens kunnen veranderen. Hieronder onze enige en natuurlijk tevens beste medewerker van Prozent Consulting.

JEROEN VERHAGEN

Ondernemer, omdenker, problemsolver.

Geboren en getogen in Limburg, woonachtig in het eveneens mooie Haarlem. Alle facetten van finance doorlopen en de laatste jaren werkzaam geweest bij diverse soorten uitdagende bedrijven in de functie van Finance Manager en Financial Controller. Expert in het optimaliseren van processen, het rapporteren van financiële cijfers en het besparen van kosten.

Volledig verdiept in Sumatra Operational Intelligence samen met het pakket Exact Globe waar hij al 27 jaar mee werkt, is dit een unieke combinatie. Aangevuld met Elvy Scansoftware en Nmbrs voor HR, zijn dit de vier troeven waar hij het hard mee speelt. Een business case is snel eigen gemaakt, hij spreekt immers ook de ‘financiële taal’ en niet alleen de taal van de consultant. Met zijn soms stille krachten, eigenwijze benadering én zijn zachte G kan hij ook jouw financiële afdeling goed onderhanden nemen.

Hij zal ervoor zorgen dat je volledige grip op je cijfers krijgt en dat alle processen soepel lopen. Orde in de chaos scheppen! Als jij klaar bent voor verandering neem dan maar eens contact met hem op, zodat je zelf real time kunt gaan ervaren wat jullie voor elkaar kunnen betekenen.

“No nonsens MKB business oplossingen met een zachte G” ~ Jeroen Verhagen

Scroll to Top