PROZENT BLOGS

De start van Prozent Consulting

5 April 2021

Vrijdag 1 januari 2021 was voor mij een unieke dag. Het was de dag waarop mijn eigen bedrijf het levenslicht zag: Prozent Consulting was geboren! Waarom je dit dan nu pas hoort, terwijl ik jou al maanden geleden uit de brand had kunnen helpen met meer grip op je cijfers?

Ik had een unieke droomstart, waardoor mijn tijd direct opging aan een hele grote opdracht met veel deelprojecten. Maar nu is het moment gekomen om Prozent Consulting aan jullie voor te stellen!

Maar, inmiddels was er wel al ruimte voor een nieuwe uitdaging: de website – prozent.nl – deze staat namelijk nu online zoals je hier kunt zien!

Offline vind je Prozent Consulting in de Hendrik Figeehal in Haarlem. Van hieruit ondersteun ik MKB en MKB-plus bedrijven bij het gebruik of de implementatie van Exact Software. Van het stroomlijnen van financiële processen en het verankeren van data, tot problem solving, het automatiseren van repetitieve boekhoudkundige handelingen en het realiseren van besparingen.

Orde in de chaos scheppen: dat is wat Prozent Consulting doet. Altijd met passie en vol overgave en volgens een licht eigenwijze eigen benadering.

Maak jij nog steeds je rapportages in Excel? Dan is er nu #werkaandewinkel! Bij een (digitale) kop koffie vertel ik je graag – geheel vrijblijvend natuurlijk – alle mogelijkheden op het gebied van Sumatra Operational Intelligence.

Misschien bouw ik voor jou dan binnenkort real time rapportages waarmee je overal ter wereld al je bedrijfscijfers direct binnen handbereik hebt, of een handig en overzichtelijk management dashboard. Zo ben je nooit meer onnodig veel tijd kwijt aan analyseren van je cijfers, maar heb je ze altijd met een paar klikken in je scherm staan. Overzicht door inzicht!

Dus, ben jij klaar voor verandering en wil je echt grip op al je cijfers? Wil je met iemand in zee met een unieke combinatie van ruim 25 jaar ervaring in finance én de beste software? Dan weet je nu dat je hiervoor terecht kunt bij Prozent Consulting.

Meer weten? Let’s connect en stuur mij een berichtje!

Tot Snel!

Jeroen Verhagen

Scroll to Top