PROZENT BLOGS

Prozent als Elvy Partner

21 March 2023

Bij Prozent Consulting geloven we in de software waar we mee werken. Daarom werken we graag nauw samen met de beste bedrijven in onze markt. Om jou en je organisatie écht verder te kunnen helpen met een maatwerk advies en het optimaliseren en automatiseren van (handmatige) processen die onnodig veel kostbare tijd in beslag nemen.

Elvy is zo’n bedrijf. Daarom zijn we bijzonder trots om te kunnen melden dat Prozent Consulting nu officieel Elvy Partner is. Na een hartelijke ontvangst door Justin von Arnoldi in het mooie Elvy kantoor in Wateringen, werden de handtekening gezet en was het partnerschap beklonken.

Wat is en kan Elvy?

Bij Prozent Consulting zijn we natuurlijk niet voor niets enthousiast over Elvy. De software van Elvy biedt een totaaloplossing voor alle typen financiële processen waar je als bedrijf mee te maken krijgt. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Factuurverwerking
  • Declaratieverwerking
  • Inkoopmanagement
  • Contractregistratie
  • Documentarchivering

Daarnaast integreert Elvy perfect met Exact Globe+ en leent de software zich voor het optimaal automatiseren van (financiële) processen, die nu nog handmatig worden uitgevoerd. Maar, hoe haal je uit al die mogelijkheden het maximale resultaat voor jouw bedrijf?

Wat kan Prozent als Elvy partner voor jou betekenen?

Als Elvy Partner maken wij voor jou het verschil met onze directe en persoonlijke aanpak, waarmee wij voor onze klanten echt maatwerk leveren. Bij Prozent ben je niet zomaar een nummer: wij zetten ons ervoor in om jullie de oplossing die voor jullie het beste werkt te bieden.

Dat betekent korte lijntjes, één aanspreekpunt en de zekerheid van jarenlange expertise in de finance. Bij Prozent Consulting weten we als geen ander hoe we met de juiste automatiseringen jouw (dagelijkse) processen kunnen helpen optimaliseren.

Meer weten? Klik op de contactbutton rechts onder in het scherm en Let’s Connect!

Scroll to Top